Internetne strani

Kvalitetna izdelava spletnih strani je ključnega pomena za uvrstitev na googlu in koliko strank boste z njo pridobili. 

 Zasnova in načrtovanje spletnega mesta sta temelj vsakega podjetja. Naša ekipa Zavoda kreativnih idej bo za vas pred dejansko izvedbo pripravila načrt, kjer bomo skupaj z vami natančno opredelili organiziranost in funkcionalnost spletnega mesta, določili cilje ter potek projekta. S kvalitetnem pristopom pri zasnovi vašega spletnega mesta bomo znatno povečali učinkovitost in zadovoljstvo uporabnika vašega spletnega mesta. Za vas bomo v skladu z vašimi željami in potrebami na dolgi rok zagotovili maksimalen izkoristek vložka v spletni nastop vašega podjetja.
Faze poteka kreativne izdelave spletnega mesta

1.Analiza konkurence, načrtovanje, registracija domene in konfiguracija spletnega strežnika

Preden začnemo izdelavo spletne strani najprej poslušamo želje stranke in njihove ideje skrbno zabeležimo, za vas raziščemo trg, pregledamo spletne strani, ki jih imajo pri konkurenci ter pripravimo seznam ključnih besed. 

Nudimo vam celostno storitev na enem mestu zato vam na vašo željo svetujemo in pomagamo pri registraciji domen, in optimalni postavitvi internetne strani. 

2.Razvoj in testiranje spletne strani

Izdelava spletne strani se začne na našem testnem strežniku, kjer vam dodelimo začasno povezavo, da lahko kjerkoli in kadarokoli pogledate vašo spletno stran med izdelavo. Spletno stran razvijamo na platformi WordPress. Poskrbimo, da deluje hitro, je povezana z družbenimi omrežji (FacebookInstagram …) 

Ko je spletna stran končana, aktiviramo dogovorjeni spletni naslov. Testiranje spletne strani je zelo pomembno, saj zagotovimo, da so vse povezave pravilno usmerjene, vsi obrazci pravilno delujejo. Nato namestimo zakonsko obvezne piškotke in morebiti obrazce za GDPR.

3.Zaključna faza izdelave spletne strani, razni popravki, vpis strani v brskalnike,…

Spletno stran vpišemo v brskalnike in naredimo optimizacijo.

Kaj vsebuje optimizacija? Domena, struktura spletišča in URL naslovi, naslovi strani, vsebina strani, meta podatki (naslov, opis, ključne besede), preusmeritve, sitemap.xml (datoteke z URL naslovi) in robots.txt, povezava z Google Analytics in  Google Webmaster Tools  Pri projektu izdelave vaše spletne strani poskrbimo,da je spletna stran vidna širši javnosti, je atraktivnega in kreativnega izgleda, ponudimo vam vso potrbno podporo.