Bavant Design je družinsko podjetje, specializirano za proizvodnjo in prodajo kakovostnih lesenih, plastičnih in vinilnih izdelkov ter sveč. Naša zaveza je, da svojim strankam ponudimo najboljše možne rešitve za njihove potrebe, pri čemer vedno upoštevamo okoljsko odgovornost in trajnostni razvoj.

Naše podjetje se je ustanovilo pred več kot 15 leti in od takrat se neprenehoma trudimo, da bi našim strankam ponudili kakovostne in unikatne izdelke, ki jih bodo lahko uporabljali dolga leta. Naša ekipa je sestavljena iz izkušenih obrtnikov in kreativnih umetnikov, ki vedno iščejo nove načine za izboljšanje naših izdelkov.

Leseni izdelki so naša glavna specializacija. Naše izdelke izdelujemo iz visokokakovostnih lesenih materialov, kot so bukva, hrast in javor. Z uporabo tradicionalnih obrtniških tehnik in najnovejše opreme, nam je uspelo ustvariti nekatere najbolj impresivne lesene izdelke na trgu.

V naši ponudbi najdete tudi plastične in vinilne izdelke, ki so trpežni in enostavni za uporabo. Naši izdelki so videti in se obnašajo kot leseni izdelki, a so hkrati lažji in cenejši. Plastične in vinilne izdelke smo razvili z namenom, da bi strankam ponudili več možnosti, pri izbiri izdelka, ki bo najbolje ustrezal njihovim potrebam.

Naše sveče Anntaida pa so prava pača za vse ljubitelje dišečih sveč. Naše sveče so ročno izdelane iz najboljših sestavin in dišečih esencialnih olj, zato zagotavljajo nepozaben vonj, ki bo napolnil prostor z življenjem.

V Bavant Design verjamemo, da lahko s svojimi izdelki izboljšamo kvaliteto življenja ljudi. Zato smo vedno pripravljeni sprejeti nove izzive in razvijati nove izdelke, ki bodo ustrezali potrebam naših strank

Shopping Cart