Unikatno edinstvena lesene deske

Ročno izdelana lesena deska z dodano epoxy smolo in barvilom, z lasersko vdelanim posvetilom, bo popestrila vašo kuhinjo in ji dala edinstveno osebnost. Ta lesena deska je izdelana po vašem naročilu, kar pomeni, da lahko prilagodite velikost, obliko in dizajn, ki se najbolje ujema z vašim slogom in okusom.

Lesena deska bo tudi odlična popestritev vaše kuhinje, saj bo služila kot podstavek za kuhanje in postrežbo jedi. Lahko se uporablja za kroženje hrane, kot so kruh, sirovi sir in meso, za rezanje zelenjave in sadja, pa tudi za serviranje jedi.

Lasersko vdelano posvetilo na deski, bo dalo edinstveno in osebno dotik, ki ga lahko prilagodite po vaši želji. Lahko se odločite za vaše ime, ime vašega ljubljenega, vaše življenjskega moto, vaše ljubljeno jed ali celo smešno izjavo.

Ta ročno izdelana lesena deska bo tudi odlična ideja za darilo. Lahko jo podarite kot darilo za rojstni dan, valentinovo, božič ali kot darilo za novo hišo ali kuhinjo. Lahko ga daste kot darilo vašim prijateljem, družini ali celo vašemu kuharju.

V kratkem, ročno izdelana lesena deska z dodano epoxy smolo in barvilom, z lasersko vdelanim posvetilom, bo popestrila vašo kuhinjo, služila kot praktična podstavka za kuhanje in postrežbo jedi, dala edinstveno osebnost vaši kuhinji ter odlična ideja za darilo.

Shopping Cart